Recherche dans le site

 

OM VIRKSOMHEDEN

Gaïago er en nystartet landbrugsvirksomhed, stiftet i 2011 af 4 partnere. Gaïago, hvis navn er inspireret af jordens gudinde Gaïa, har specialiseret sig i de nyeste, naturlige gødningsprodukter som biogødning, bakterieinokulanter, biostimulanter og elicitorer i særdeleshed.

 

Gaïago ser det som sin kerneopgave at bevare liv og biodiversitet i landbrugsproduktionen gennem fremstilling og formulering af naturprodukter til jorden og til planters næring og sundhed.

 

De løsninger, som Gaïago har udviklet, gør det mulighed for distributører og landmænd at

gøde og sikre sig sunde afgrøder ad naturlig vej, samtidig med at de sikres større udbytter. Vore produkter dækker en bred vifte af afgrøder: korn, foder, industriafgrøder, vin, frugtog grøntproduktion, og produkterne kan bruges i økologisk landbrug i overensstemmelse med forordningerne EF 834/2007 og EF 889/2008.

 

Vores virksomhed, som ligger i St. Rémy du Plain i Frankrig (Bretagne), har omkring ti  ansatte og en omsætning på ca. 1,5 millioner euro (ca. 10 millioner DKR).

 

 

VORES VIGTIGSTE PRODUKTER:

  • Jordforbedringsmidler : NUTRIGEO genopretter jordens naturlige frugtbarhed ved at tilføre spor- og ultrasporelementer samt organiske molekyler, som er nødvendige for de gavnlige mikrober i jorden. Produktet findes i forskellige gødningstyper tilpasset efter jorden i de regioner og lande, hvor det skal bruges. Landmanden kan således øge rentabiliteten af sin vegetabilske produktion betydeligt.
  • Økologisk gødning : FREE N 100 og FREE MIN' er flydende gødningsprodukter, som kan anvendes  umiddelbart eller i forbindelse med spredning ved dosis 0,5 l/ha. Med FREE N 100 fastholder planten luftens kvælstof og afgrøderne styrkes. Med denne løsning øges kvælstofniveauet yderligere med 15-30%. FREE MIN øger endvidere tilstedeværelsen af kali og fosfor, som naturligt findes i jorden.
  • Naturlige biostimulanter: STIMULUS og STIMULUS PLF består af aktive marine ingredienser, aminosyrer, humater og organiske syrer som hjælper planten til at mildne stress og øge udbyttet. De udvalgte aminosyrer i STIMULUS produktet er specielt beregnet til korn og olieholdige frø; aminosyrerne i STIMULUS PLF er udvalgt med henblik på frilandskulturer, frugttræer og vinplanter.
  • Lithothamnium: SOLISPE er et naturprodukt som hjælper planten til at bekæmpe mangelsygdomme og modstå angreb udefra som varmechok eller beskadigelse, og produktet fremmer naturlig heling. Det regulerer plantens safter (modstandkraft mod kulde og tørke) og gør konventionelle afgrøder mere effektive.
  • Biokul : C2LOR er et kulstofholdigt naturprodukt. Biokul er udviklet ved pyrolyse af biomasse. Der er nu en betydelig interesse for produktet, for det kunne være selveste løsningen til at standse udpiningen af jorden og til at begrænse brugen af plantebe-skyttelsesmidler og gødning samtidig med at det meget høje produktionsniveau opretholdes.

 

KONTAKT OS
philippe.monvoisin@gaiago.eu for yderligere oplysninger.

 

Vous êtes à la page > ACCUEIL > gaiago-dannois

ACCUEIL

Conjuguer l’innovation à l’efficacité

Libérez l’azote !

Et si on essayait de faire autrement ?

Gaïago recrute

Le biochar, une incroyable découvert

Copyright Gaïago SAS - Février 2013 / Tous droits réservés / Gaïago - ZA de la Sortoire - 35560 Saint-Rémy du Plain - Tél : 02 99 88 73 91