Recherche dans le site

 

ONZE ONDERNEMING:

Onze onderneming Gaïago is een agrarische start-up. De naam is geïnspireerd op die van de oermoeder, Gaia, de Aarde.

Gaïago is in 2011 opgericht door vier partners en gespecialiseerd in natuurlijke en innovatieve meststoffen: met name organische meststoffen, microbiële inoculanten, bio-stimulerende middelen en elicitoren.

 

De focus van Gaïago richt zich op het behoud van het leven en de biodiversiteit in de landbouw door middel van ontwikkeling en samenstelling van natuurlijke producten voor de bodem en voeding en gezondheid van planten.

 

De oplossingen ontwikkeld door Gaïago geeft aan agrariërs en verdelers de mogelijkheid na te denken over bemesting en gezondheid van de gewassen, langs natuurlijke weg, om de opbrengst te verbeteren

Onze producten omvatten een breed scala voor verschillende gewassen,

zoals granen, voeder-, nijverheids- en tuinbouwgewassen, wijn- en boomgaarden. Deze zijn toepasbaar in de biologische landbouw in overeenstemming met de Verordeningen EG 834/2007 en EG 889/2008.

 

Ons hoofdkantoor is gevestigd in St Rémy du Plain, Bretagne (25), Frankrijk.

Wij hebben een tiental medewerkers en een omzet van 1,5 miljoen euro.

 

 

ONZE BELANGRIJKSTE PRODUCTEN

  • Bodem Activatoren: NUTRIGEO herstelt de natuurlijke vruchtbaarheid van de bodem door deze aan te vullen met spoor elementen en ultra spoor elementen evenals organische moleculen die nodig zijn voor nuttige bacteriën in de bodem.  Ons product wordt gebruikt in verschillende meststoffen en is geschikt voor alle soorten bodems per land of regio. Agrariers kunnen zo ook een aanzienlijke verbetering van de opbrengst van hun plantaardige productie tegemoet zien.
  • Biologische Meststoffen: FREE N 100 en FREE MIN' zijn vloeibare producten die worden gesproeid, hetzij onverdund of als verdunning met een dosis van 0,5 l / ha. FREE N 100 laat de plant stikstof uit de lucht fixeren om zo het gewas te versterken. Deze oplossing verhoogt het stikstof niveau van 15-30%. FREE MIN verhoogt de biologische beschikbaarheid van kalium en fosfor welke zich van nature in de bodem bevindt.
  • Natuurlijke Biostimulanten: STIMULUS en STIMULUS PLF zijn gemaakt van actieve zee-elementen, aminozuren, humaten en organische zuren waardoor de plant haar energie kan sturen om de opbrengst te verbeteren. De aminozuren geselecteerd in STIMULUS zijn specifiek bedoeld voor granen en oliehoudende zaden en die in STIMULUS PLF specifiek voor boomkwekerij, tuin- en wijnbouw.
  • Lithothamnium: SOLISPE is een natuurlijk product dat de plant helpt tegen schadelijke invloeden van buitenaf (extreme temperatuur schommelingen en externe verwondingen), en een natuurlijke genezing bevorderd. Het reguleert de vaatbundels (waardoor ze beter bestand zijn tegen kou en droogte) en stimuleert de werking van klassieke producten.
  • Biochar: C2LOR is een natuurlijk product dat rijk is aan koolstof. Biochar wordt verkregen door verbranding (pyrolyse) van biomassa. Dit product staat nu volop in de belangstelling omdat het DE oplossing lijkt die processen van bodemaantasting kan herstellen en het gebruik van meststoffen en pesticiden beperkt en toch zeer hoge productieniveaus handhaafd.

 

CONTACT:

Mocht u meer vragen hebben of overige informatie willen ontvangen

dan kunt u ons per e-mail bereiken: philippe.monvoisin@gaiago.eu

 

Vous êtes à la page > ACCUEIL > gaiago-neerlandais

ACCUEIL

Conjuguer l’innovation à l’efficacité

Libérez l’azote !

Et si on essayait de faire autrement ?

Gaïago recrute

Le biochar, une incroyable découvert

Copyright Gaïago SAS - Février 2013 / Tous droits réservés / Gaïago - ZA de la Sortoire - 35560 Saint-Rémy du Plain - Tél : 02 99 88 73 91